Barion Pixel
25.6 C
Budapest
- 2024. május 21.
/  Konstantin
Kezdőlap Címkék Orbán Viktor

Címke: Orbán Viktor

Orbán Viktor az OECD főtitkárával tárgyalt a Budai Várban

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Mathias Cormannt, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet főtitkárát - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán interjú: A migránsok suttyomban ellophatják tőlünk az országot

Idegenrendészeti szigorításra van szükség a növekvő migrációs nyomás miatt - jelentette ki a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Brüsszeli strómanok: Orbán Viktor szerint a brüsszeli vezetés egy globalista elit megbízását teljesíti

Az a vezetés, ami Brüsszelben van, egy globalista elit megbízását teljesíti - jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán Viktor a béke fontosságáról tárgyalt a Karmelitában

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Kollár Lajost, a Professzorok Batthyány Köre (PBK) elnökét - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Bűnözést és terrorizmust hoz ránk a migráció Orbán Viktor szerint

Magyarország már 2015-ben azt mondta, hogy a migráció bűnözést, terrorizmust, kezelhetetlen politikai feszültségeket és rengeteg kiadást eredményez - emlékeztetett Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán Viktor: Kínával kell együttműködni a zöld energia előnyeinek kihasználásához

Ha azt akarjuk, hogy Magyarország a zöld energia előnyét kihasználja, és az energia tekintetében független legyen másoktól, akkor a kínai cégekkel és technológiával kell együttműködnie

Figyelje a postaládát! Orbán Viktor nemzeti konzultációja hamarosan érkezik

Újabb nemzeti konzultációval erősítené meg az egységet a választók és az ország politikai vezetése között a miniszterelnök. Orbán Viktor erről a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának péntek reggel

Orbán Viktor: Szoros, sikeres a szerb-magyar együttműködés

A szerb-magyar politikai és gazdasági együttműködés szoros, a gazdasági együttműködés kifejezetten sikeres - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Belgrádban, Aleksandar Vucic szerb köztársasági...

Orbán Viktor: Egy fél havi nyugdíjjal többet visz a postás majd Novemberben

Nyugdíj-kiegészítést fizet a kormány, novemberben átlagosan közel fél havi nyugdíjjal többet visz a postás az időseknek - jelentette be csütörtökön a miniszterelnök.

Orbán Viktor: Nem támogatja Ukrajnát, amíg vissza nem állítják a kárpátaljai magyarok jogait

Magyarország semmilyen kérdésben sem támogatja Ukrajnát a nemzetközi életben, amíg vissza nem állítják azokat a korábbi törvényeket, amelyek garantálták a kárpátaljai magyarok jogait - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK