Kövesse Facebook oldalunkat!

Az OTP Ingatlan Zrt. jegyzett tőkéje 50 millió forinttal 1,05 milliárd forintra nőtt, a tőkeemelést a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága bejegyezte – tájékoztatott az OTP Bank Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján kedden.

A társaság az 1990-es alapítást követően évente átlagosan 200-300, összesen 6-7 ezer darab új lakást épített; portfoliójához mintegy 120 ezer négyzetméternyi intézményi, kereskedelmi, szolgáltató és irodaépület tartozik – olvasható weboldalukon.

Az OTP Ingatlan legfrissebb elektronikus beszámolója szerint 2021-ben az értékesítés nettó árbevétele 12,43 milliárd forintot tett ki szemben a 2020-as 7,6 milliárddal, az adózott eredmény pedig 628 millió forint volt, csaknem feleakkora, mint egy évvel korábban.

Nyitókép: Biztosító Magazin

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...