Kövesse Facebook oldalunkat!

Letartóztattak egy 26 éves karcagi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy április 28-ra virradó éjszaka a lakóházában órákon keresztül ütlegelt egy 17 éves lányt, mert a fiatalkorú nem akart prostitúciós tevékenységet folytatni – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a bántalmazás következtében a lány – az elsődleges orvosi vélemény szerint – életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított arra számított, hogy külföldi megélhetését a fiatalkorú lány ottani prostitúciós tevékenységéből fedezi majd, de a sértett ezt megtagadta – írták.

A rendőrök a lakcímén fogták el a feltételezett elkövetőt. A nyomozók a férfit emberkereskedelem és kényszermunka, valamint életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A férfi tagadta a bűncselekmények elkövetését.

A bíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...