Barion Pixel
21 C
Budapest
- 2024. április 12.
/  Gyula
Kezdőlap Címkék OTP

Címke: OTP

Fontos szinteket lépett át az OTP a társaság vezérigazgató-helyettese szerint

Egyre jobban látszanak a kilencvenes évek elején megkezdett átalakulási folyamat eredményei az OTP-nél, a társaság fontos szinteket lépett át a 2023-as eredmények alapján

Az OTP Bank mozgó bankfiókot nyitott több Békés vármegyei településen

Mozgó bankfiókot nyitott az OTP Bank több Békés vármegyei településen - közölte a pénzintézet kedden közleményben az MTI-vel.

Az Év Bankja 2023: A Gránit Bank és az OTP Bank kapta a fődíjat!

A Gránit Bank és OTP Bank kapta megosztva a Mastercard - Év Bankja 2023 verseny fődíját, ez az első alkalom, hogy megosztva ítélték oda a fődíjat - közölte a Mastercard az MTI-vel.

Az OTP mégsem alapítja meg tervezett vegyesvállalatát Kínában

Az OTP Bank lezárja projektjét, amelyben 15 százalékos részesedéssel fogyasztási hitelezési vegyesvállalat létrehozásában vett volna részt a Kínai Népköztársaságban - közölte a hitelintézet pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Díjmentesen vehetnek fel készpénzt 9 külföldi országban az OTP Bank ügyfelei

Év elejétől kilenc külföldi országban díjmentesen vehetnek fel készpénzt az OTP Bank ügyfelei a bankcsoport több mint 2700 készpénzautomatájából - közölte az OTP Bank az MTI-vel.

OTP felmérés: A bizonytalan helyzet hatására nőhet az öngondoskodás jelentősége

A magyar lakosság egyre többet beszél az öngondoskodásról, mégsem lép a tettek mezejére. A tavalyi, emelkedést követően, idén is 37 ponton áll az OTP...

Az otthonok alacsonyabb energiafogyasztása hosszútávú beruházás

Az energetikai tanúsítványrendszer november elsejétől hatályos átalakulása segíthet a tudatos és energiahatékony építkezések és felújítási munkálatok hazai fellendítésében, hiszen a rendeletben foglaltak igazodnak az Európai Unió karbonsemleges célkitűzéseihez és az új forma a fogyasztók számára is átláthatóbb képet ad az ingatlan állapotáról.

Mire tesznek félre a mai fiatalok? És mire kellene a szüleik szerint?

A szülők többsége úgy véli, fontos, hogy gyermekeik minél korábban elkezdjék elsajátítani a pénzügyi tudatosság alapjait és félretegyenek a saját céljaikra. Többségük, vagyis 65 százalék arra ösztönzi a gyermekét, hogy ne költse el azonnal a pénzét, hanem gyűjtsön, spóroljon valamilyen célra – derült ki az OTP Bank által megrendelt felmérésből.

A vállalkozások körében is felértékelődik a biztonság

A magas infláció, az elszabadult energiaárak, az emelkedő költségek és a szomszédunkban dúló háború okozta piaci zavarok miatt hónapok óta nehezített pályán kell jól teljesíteniük a hazai vállalkozásoknak, amelyek döntő többsége üzleti stratégiája átgondolásával, új lehetőségek felkutatásával reagált a kialakult helyzetre.

OTP: Már negyedmilliónál is több terminál üzemel az országban

Idehaza és külföldön is gyakrabban fizetnek elektronikusan a magyarok. A jegybank friss statisztikái alapján a fizikai elfogadóhelyek száma 6, az internetes elfogadóhelyeké pedig 19 százalékkal emelkedett egy év alatt, számuk így eléri a közel kétszázezret.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK