Kövesse Facebook oldalunkat!

Tíz nap alatt nyolc embert fogtak el a nyomozók két móri család összetűzése után, közülük két férfi letartóztatásban, kettő bűnügyi felügyelet alatt, a többiek szabadlábon várják az ügy folytatását – közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu-n.

Közleményük szerint április 2-án indult büntetőeljárás egy Mór külterületén lévő telephelyen történt bántalmazás miatt. Két móri család tagjai, valamint több ismerősük egy korábbi sérelem miatt találkozót beszéltek meg. A találkozóra vascsővel, fejszével érkeztek, és azonnal megindultak áldozatuk, egy 45 éves férfi felé, akit több alkalommal megütöttek, majd fejszével fejbe vertek. A sértett súlyosan megsérült és elvesztette eszméletét.

A kiérkező rendőrök egy 38 éves férfit fogtak el, majd széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás után néhány napon belül további hét embert állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...