Kövesse Facebook oldalunkat!

Éjjel dél felől újra beborul az ég, majd vasárnap az északnyugati, északi megyékben szakadozhat fel a felhőzet és süthet ki a nap, másutt jellemzően borult marad az idő.

A frontális csapadékzóna estére a déli, délnyugati határvidékre szorul vissza, éjszaka és vasárnap elsősorban a déli és keleti megyéket érintheti, nyugat felé haladva az esőt egyre nagyobb eséllyel váltja havas eső, majd havazás. Vékony, olvadozó hóréteg inkább csak Baranyában és környékén lehet, vastagabb hótakaró pedig elsősorban a Mecsekben valószínű. Vasárnap napközben a középső tájakon záporok, hózáporok alakulhatnak ki.

Éjszaka átmenetileg veszít erejéből a légmozgás. Vasárnap az északias szél újra több helyen megerősödik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +2 fok között alakul, csak az északi szélvédett völgyekben lehet ennél hidegebb.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 2 és 7 fok között valószínű.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...