Kövesse Facebook oldalunkat!

A Dunántúlon, főként annak is a nyugati felén többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és helyenként előfordulhat kisebb eső. A Tiszántúlon tovább szakadozik, csökken a felhőzet, lassan megszűnik a hószállingózás. A két térség között hétfőn délután kevés lesz a felhő, több órára kisüt a nap.

Éjszaka a középső és keleti tájakon foltokban köd, zúzmarás köd képződik, amelyek kedden csak lassan oszlanak fel, helyenként tartósan megmaradnak.
Az északias szél hétfőn déllután több helyen, kedden már csak néhol élénkül meg.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a Dunántúlon -3, +3, keleten -10 és -3 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 0 és +6 fok között valószínű.

A Kárpát-medence időjárása változatos, keleti részén havazik, a középső részen derült, míg nyugaton felhős az idő, jelentéktelen csapadék hull. Kedd estig már egyre inkább anticiklonális hatások érvényesülnek.

KORÁBBAN ÍRTUK

A járványhelyzet begyújtotta a digitalizáció rakétáit a biztosítási szektorban

Pörgősen telt az elmúlt két esztendő a biztosítási társaságok informatikai részlegeinél, számos komoly fejlesztést hajtottak végre, vagy épp fejeztek be ebben az időszakban. Valami elindult - ez teljesen nyilvánvaló, egyre több új megoldás látott napvilágot és a biztosítási szakma elkezdte ledolgozni a hátárnyát a többi iparághoz képest.

Időjárási helyzet Európában

  • A Földközi-tenger nyugati medencéje felett egy anticiklon helyezkedik el, arrafelé nyugodt az időjárás. Ez a magasnyomás egészen Németországig is benyúlik, így arrafelé több helyen képződött köd.
  • Az Oroszország felett elterülő anticiklon peremén egy hosszan elnyúló, hullámzó frontálzóna helyezkedik el, ott változó halmazállapotú csapadék esik, de leginkább a havazás a jellemző. A Balti-tenger medencéje felett örvénylő ciklon fokozatosan disszipálódik, szétesik, csapadék csak kevés helyen esik belőle.
  • A Brit-szigetektől északra egy másik légörvény középpontja helyezkedik el, hidegfrontja hatására ott szeles, csapadékos az idő.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...