Kövesse Facebook oldalunkat!

Derült, napos, illetve borult, párás körzetek váltakoznak, nappal kevesebb, éjjel több helyen ködre, rétegfelhőzetre is számtani kell. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb ködszitálás alakulhat ki. A többnyire gyenge vagy mérsékelt délkeleti, keleti szelet az Észak-Dunántúlon helyenként élénk lökések kísérik.

  • A hőmérséklet hajnalban -5 és +5 fok között alakul, a kissé szeles tájakon lehet a legenyhébb, a derült fagyzugokban hidegebb az éjszaka.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön a napos tájakon 10 és 13, a tartósabban borult, párás, ködös részeken 6 és 9 fok között várható.

Nyitókép: Unsplash.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...