Kövesse Facebook oldalunkat!

Péntek délután és szombaton is túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. Éjszaka sokfelé párássá válik a levegő, főként a Dunántúl nyugati, délnyugati részein képződik köd, amely szombaton csak lassan oszlik fel. A délkeleti, déli szél a Baja-Győr vonal széles sávjában pénteken néhol, szombaton több helyen megélénkül, helyenként meg is erősödik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +4 fok között alakul, de a fagyzugokban -5, a szelesebb tájakon, a magasabban fekvő helyeken, valamint a vízpartokon akár +5, +8 fok is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 11 és 18 fok között alakul.

A Kárpát-medence időjárását továbbra is anticiklon alakítja, folytatódik a nyugodt, eseménytelen idő.

Időjárási helyzet Európában

  • Frontok vonulnak nyugatról kelet felé kontinensünk északi országaiban, de a nyugati területeket (Brit-szigetek, Franciaország, Ibériai-félsziget) is elérték a frontok, környezetükben több helyen esik az eső.
  • Európa nagyobb részén továbbra is anticiklon alakítja az időjárást, hatására általában derült, napos, száraz idő a jellemző, de éjszakánként több helyen köd képződik, amelynek legnagyobb része napközben feloszlik.
  • A Földközi-tenger középső medencéje felett örvénylik az Apollo névre keresztelt medikán, amely elsősorban Szicília és Málta területén okozott kiadós mennyiségű csapadékot, az említett területeken zivatarok, viharos széllökések is előfordulnak. 
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...