Kövesse Facebook oldalunkat!

Az Institutional Investor szaklap és nemzetközi pénzügyek területén működő független kutatócég a biztosítási szektor „Legelismertebb vállalatai” közé sorolta a Generali-t az All-Europe Executive Team éves rangsorában.

Elismerték a Generali vezetőit

  • Az Institutional Investor díjazta a Generali Csoport vezérigazgatóját, Philippe Donnet-et is, aki összességében a második helyet szerezte meg a „Legjobb vezérigazgató” kategóriában.
  • A Csoport pénzügyi igazgatója, Cristiano Borean és a befektetői és minősítő ügynökségi kapcsolatok vezetője, Giulia Raffo első helyezést értek el a „Legjobb pénzügyi igazgató” és a „Legjobb IR-szakember” kategóriákban.

A Generali továbbá a „Legjobb befektetői és minősítői program” és a „Legjobb befektetői/elemző esemény” kategóriákban is a legjobb vállalatok közé került, a „Legjobb befektetői és minősítői csapat” kategóriában pedig az első helyet szerezte meg.

Sok szempont alapján vizsgálódnak

Az Institutional Investor rangsora mintegy 600 pénzügyi szolgáltató cég több mint 1500 szakemberének és befektetőjének értékelését tükrözi. A vezérigazgatókat a hitelesség, a vezetői képesség és a kommunikáció kritériumai alapján értékelték, míg a pénzügyi igazgatókat a tőkeallokáció, a pénzügyi felügyelet és a kommunikáció alapján. A befektetői kapcsolatok tevékenységeinek értékelése során számos tényezőt vizsgáltak, beleértve a roadshow-kat, a pénzügyi információk minőségét, az üzleti és piaci ismereteket, valamint a vállalatok reakciókészségét és kiállását.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...