Kövesse Facebook oldalunkat!

Délután egyre nagyobb területen válik gomolyfelhőssé az ég, többfelé várható zápor, zivatar – legnagyobb számban az ország középső harmadán. Éjszaka a kialakuló csapadékzóna fokozatosan a Dunától keletre fekvő területek fölé helyeződik át, a Dunántúlon lassanként felszakadozik, csökken a felhőzet.

Hétfőn a gomolyfelhők mellett általában mindenütt számíthatunk többórás napsütésre is, csak elvétve fordul elő zápor, zivatar. Ugyanakkor északkeleten tartósan borult maradhat az ég, arrafelé még délután is eshet. Emellett délután nyugat felől újabb felhősödés kezdődik, estefelé az eső is elered, amely éjfélig nagyjából a Duna vonaláig juthat el. A nyugatias légmozgás többnyire mérsékelt marad, itt-ott azonban megélénkül, zivatar környezetében meg is erősödhet.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 10 és 14 fok között alakul, de a kevésbé felhős tájakon 6, 9 fok is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn többnyire 20 és 24 fok között várható, ugyanakkor az északkeleti megyékben kevéssel 20 fok alatt valószínű.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...