Kövesse Facebook oldalunkat!

Délután a rétegfelhőzet felszakadozását követően a fátyol- és gomolyfelhők mellett általában többórás lesz a napsütés, de a déli, délkeleti határvidéken vastagabb lehet a felhőzet, arrafelé gyenge intenzitású csapadék nem kizárt. Éjszakára átmenetileg mindenütt kiderül az ég, foltokban köd képződik.

Csütörtökön délelőtt a legtöbb helyen még többórás napsütés várható, eközben északnyugat, észak felől egyre nagyobb területen megnövekszik, megvastagszik a felhőzet.

A déli óráktól előbb az északi megyékben, később a főként a nyugati, délnyugati országrészben várható eső, záporeső, egy-egy zivatar sem kizárt.

Az Alföldön kicsi a csapadék esélye. Szerdán az északias, csütörtökön a nyugatias szelet kísérhetik helyenként erős lökések.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12 fok között valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 20 és 26 fok között alakul.

Nyitókép: MTI / Illusztráció.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...