Kövesse Facebook oldalunkat!

Éjszaka többnyire derült vagy kissé felhős lesz az ég, de az ország északkeleti harmadában összeállhatnak a felhők. A nappali órákban gomolyfelhős időre van kilátás sok napsütéssel. Szerda estig a keleti országrészben, csütörtökön az Északi-középhegységben alakulhat ki egy-egy zápor.

Az északi, északkeleti szél napközben időnként megélénkül.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 17 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 25 és 30 fok között valószínű.

Csütörtök estig a Kárpát-medence időjárásában annyi változás lesz, hogy eltávolodik térségünkből a hidegcsepp, ezért csökken a csapadékhajlam.

Időjárási helyzet Európában

A Brit-szigetek felett van annak a hatalmas anticiklonnak a középpontja, amely Európa nagy részének időjárását meghatározza. Ennek hatására többnyire napos és száraz az időjárás, de az anticiklon peremén Kelet- és Közép-Európában előfordulnak olyan területek, ahol hidegfront vagy magassági hidegcsepp miatt több a felhő, és záporok, zivatarok is kialakulnak. Egy-egy helyen a hevesebb zivatargócokból jelentős mennyiségű csapadék is előfordul.

Nyitókép: MTI / Illusztráció.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...