Kövesse Facebook oldalunkat!

Ötmillió forint jótékony célú adomány gyűlt össze a szülők nélkül nevelkedő gyermekek javára az Aegon Magyarország digitális ügyintézést ösztönző kampányában. Az Aegon képletesen egy évre „örökbe fogadott” 2 SOS-családot, valamint hozzájárul az SOS-es gyermekek terápiás fejlesztésének és szakköreinek költségeihez.

Az Aegon nyáron indult adománygyűjtő akciójának kettős célja volt: a koronavírus okozta nehézségek közepette támogatni a szülők nélkül nevelkedő gyermekeket és a pandémia elleni védekezés jegyében népszerűsíteni az online ügyintézést – e két célt egyszerre valósította meg az öt hónapos aktivitás. 5 millió forint gyűlt össze és jelentősen megnövekedett az online csatornák használatának aránya a mindennapi biztosítási ügyintézések során.

KORÁBBAN ÍRTUK

Az SOS Gyermekfalvak mintegy 400 szülők nélkül nevelkedő gyermeknek tud otthont és biztonságot nyújtani Magyarországon, akik valamilyen tragédia következtében már nem élhetnek a családjukban. Az SOS nevelőszülőknél testvéreikkel együtt, családként nőhetnek fel, emellett fejlesztések, kulturális és egyéb programok segítik őket abban, hogy kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak. Az Aegon adományából 2+2 millió forint 1-1 évre biztosítja két 4-5 gyermeket nevelő SOS család alapvető költségeit. A fennmaradó 1 millió forint pedig közel 150 gyermek terápiás fejlesztését fedezi, továbbá 40-50 gyermek szakköreinek a díját biztosítja.

Az Aegon Magyarország küldetése a pénzügyi biztonság megteremtése ügyfelei számára. Ez a cél vezérel bennünket akkor is, amikor jó ügyek mellé állunk. Ügyfeleinknek és tanácsadói hálózatunknak köszönhetően hozzájárulhattunk az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekek biztonságosabb, boldogabb mindennapjaihoz.

– mondta az adományozás kapcsán Szombat Tamás, az Aegon Magyarország vezérigazgató-helyettese.

A koronavírus az SOS Gyermekfalvakban élő gyerekek életére is kihat, ezért az eddiginél is nagyobb szükség van a vállalatok és a magánszemélyek adományaira, ezeknek köszönhetően az alapítvány biztonságot tud adni a közel 400 gyermeknek.

Az elkötelezett nevelőszülőink és az SOS szakemberei emberfeletti munkát végeznek annak érdekében, hogy a hozzánk kerülő gyermekek ledolgozhassák azt a hátrányt, amelyet egy óriási trauma, a családi biztonság megszűnése okoz. Az Aegon Biztosító kollégái és ügyfelei közreműködésével ebben a munkában óriási segítséget nyújt nekünk azáltal, hogy idén két nevelőszülői családunkat fogadta képletesen örökbe.

– mondta Kiss Gergely, az SOS Gyermekfalvak ügyvezető igazgatója.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...