Barion Pixel
25.7 C
Budapest
- 2024. július 14.
/  Örs, Stella
Kezdőlap Címkék Aegon

Címke: Aegon

Az Aegon Alapkezelő a VIG Csoport nemzetközi szereplőjévé lép elő

2023 május 15-től VIG Befektetési Alapkezelő Magyarország Zrt. néven folytatja működését az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. A társaság közvetett tulajdonosa

MNB: Az Aegon és az OTP alapkezelők elkülönítik orosz részvényalapjaik befagyott és likvid eszközeit

Az Aegon Alapkezelő Zrt. és az OTP Alapkezelő Zrt. elkülönítik orosz részvénybefektetési alapjaikon belül a befagyott, illetve a likvid eszközállományt.

Kardos László: Megújuló portfólióval és digitális fejlesztésekkel támogatjuk üzleti partnereinket

A szerződések közvetítése mellett az ügyfelek edukációja a legfontosabb küldetésünk ­– Kardos László személyében közel két évtizedes biztosítói múlttal rendelkező szakember vette át 2022 szeptemberében az Aegon Magyarország alkuszi és banki igazgatóságának vezetését.

Lecsapott az MNB: 6 biztosító kapott fogyasztóvédelmi bírságot

A biztosítók döntően megfelelően alkalmazzák a tavaly életbe lépett új kárrendezési szabályokat, ezért csak kisebb hiányosságokat talált a jegybank;

A márka megy, a csapat marad: ALFA néven folytatja az Aegon biztosító és pénztár

Miután idén márciusban lezárult a magyar Aegon vállalatok akvizíciója, az új tulajdonosokkal kötött megállapodás alapján szeptembertől Alfa néven folytatja tevékenységét a cég érdekeltségéhez tartozó biztosító és nyugdíjpénztár

Stratégiai céggé válik az Aegon Magyarországon

Az ötödik Orbán-kormány miniszterjelöltjeinek bizottsági meghallgatásán Nagy Márton – akkor még leendő - gazdaságfejlesztési miniszter megerősítette, hogy a biztosításnak a stratégiai ágazatok közé kell tartoznia Magyarországon.

AEGON kárjelentés: 432 millió forintot meghaladó kárt okozott a tegnapi vihar

A keddi és szerdai vihar jelentős károkat okozott az ország egész területén, de leginkább Somogy, Bács-Kiskun és Baranya megyében. Az eddigi kárbejelentések alapján az Aegon mintegy 432 millió forintra becsüli a teljes kárt, amelynek legnagyobb részét jégverés okozta.

MNB: Az Aegon és az OTP alapkezelők orosz részvényalapjai továbbra sem forgalmazhatók

A jegybank meghosszabbította az Aegon és az OTP alapkezelők orosz részvényalapjainak felfüggesztését a forgalmazást ellehetetlenítő okok megszűntéig, de maximum egy évre - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénteken az MTI-vel.

Az Aegon és az Union biztosítók együttes díjbevétele évi 240 milliárd forint

Magyarország 45 százalékos tulajdont szerez az Aegon Biztosítóban és az Union Biztosítóban, az erről szóló adásvételi szerződést hétfőn írta alá Varga Mihály pénzügyminiszter a Vienna Insurance Group képviselőivel.

Tovább erősíti vállalati üzletágát az Aegon Biztosító

Az elmúlt öt évben megháromszorozta a vállalati szegmensben elért díjbevételét az Aegon Magyarország, és az előttünk álló időszakban több területen is jelentős fejlesztéseket tervez az üzletágon belül.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK