Kövesse Facebook oldalunkat!

Az ország legnagyobb részén folytatódik a borult, párás, helyenként ködös idő. Vasárnap kisebb körzetekben, főleg az ország déli felén szakadozhat fel, csökkenhet a felhőzet. Szitálás bárhol előfordulhat.

Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, majd vasárnap a Dunántúlon helyenként megélénkül a déli szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 6 és 11 fok között valószínű.

A Kárpát-medence időjárását eleinte magasnyomás alakítja, majd vasárnaptól a nyugat felől közeledő ciklon előoldali áramlási rendszerébe kerülünk.

Időjárási helyzet Európában

  • Az időjárási frontok és az őket hordozó ciklonok továbbra is Európa nyugati, északnyugati tájain vonulnak, és ott okoznak csapadékos, enyhe időt.
  • Az Ibériai-félszigeten és Franciaországban 20 fok körül alakul a csúcsérték.
  • Ezzel szemben a kontinens más részeinek időjárását magasnyomás alakítja. Területén sokfelé borítja rétegfelhőzet az eget, párás, foltokban ködös a levegő.
  • A Kelet-európai-síkság északi felét sarkvidéki hideg légtömeg árasztotta el, arrafelé már napközben is kemény fagy van.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...