Kövesse Facebook oldalunkat!

Éjszaka többnyire derült lesz az ég. Pénteken túlnyomóan napos idő lesz, csak kevés gomolyfelhő lehet. Csapadék nem várható. A néhol még élénk északnyugati szél estétől mindenütt mérséklődik, pénteken a Dunántúlon helyenként megélénkül a déli szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17 fok között várható.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 29 és 33 fok között alakul.

Péntek estig a Kárpát-medence időjárását anticiklon határozza meg, napos, száraz időre számíthatunk.

Időjárási helyzet Európában

  • Írország fölött markáns ciklon örvénylik, amelynek hatására Északnyugat-, Nyugat-Európában gyakran erősen felhős az ég, és elsősorban a frontok mentén több helyen esik az eső, záporeső, néhol zivatarok is kialakulnak. Írország déli részén éjszaka orkán erejű szél fújt.
  • Sekély ciklonális mező alakítja kontinensünk délkeleti területének időjárását, arrafelé a napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, és helyenként záporok, zivatarok alakulnak ki. Ugyanakkor a két rendszer között – szárazföldünk középső tájai fölött – anticiklon helyezkedik el, területén a leszálló légmozgásoknak köszönhetően általában kevés a felhő, napos az idő, csapadékról csak elvétve érkezik jelentés.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...