A Generali immár egymást követő második évben maradt tagja a Dow Jones Fenntarthatósági Világ Indexének (DJSI), illetve első alkalommal bekerült a Dow Jones Fenntarthatósági Európa Indexébe is (DJSI Europe).

A Generali továbbra is a Dow Jones Fenntarthatósági Világ Index tagja, illetve bekerült a Dow Jones Fenntarthatósági Európa Indexébe.

Ez a rangos elismerés nagyon jó fokmérője a Generali Csoport fenntarthatóság iránti elkötelezettségének, mely meghatározó szerepet játszik a vállalat 2021-ig tartó időszakra vonatkozó stratégiájában.

A Generali számos fenntarthatósági kezdeményezést indított el, melyek közül az egyik legfontosabb az a célkitűzés, hogy a vállalat 2021-re összesen 4,5 milliárd euróra növelje a zöld- és fenntarthatósági célú befektetéseit, illetve, hogy növelje a pozitív társadalmi, illetve környezeti hatással bíró befektetési termékeinek számát.

Emellett a Generali Felelős Fogyasztói programot is kialakított, mellyel a fenntarthatóságot előtérbe helyező fogyasztók igényeire reflektál, illetve megalapította a fenntartható KKV-kat elismerő Vállalkozási díjat is.  

Nyitókép: Biztosító Magazin / Kocsis Ferenc Árpád.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...