Kövesse Facebook oldalunkat!

A Vienna Insurance Group egyesíti két társaságát Szlovákiában: a Poisťovňa Slovenskej sporiteľne Biztosító 2018. április 1-jével a Kooperativa Biztosítótársaságba integrálódik.

„A Szlovákiában végzett számítások alapján az ügyfeleknek, a banknak és a biztosítónak is úgy tudjuk a legnagyobb hasznot hozni, ha a két társaság erőforrásait és kompetenciáit egyesítjük. A nem élet üzletág tervezett fejlesztése mellett további indok a két társaság egyesítésére, hogy a Kooperativa Biztosító rendelkezik kompozit biztosítói licensszel

– mondja Elisabeth Stadler professzor asszony, a Vienna Insurance Group Igazgatóságának elnöke.

Mint ismeretes, idén áprilisban hasonló lépést jelentett be a VIG a Magyarországi piacon működő három biztosítójával kapcsolatban: várhatóan szintén 2018. április 1-jével egyesíti működését az Erste Biztosító, az Union Biztosító és a Vienna Life Biztosító. Az egyesülést követően a társaság Union néven folytatja működését.

Tetszett a cikk? Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...