Barion Pixel
21.9 C
Budapest
- 2024. május 16.
/  Botond, Mózes
Kezdőlap Címkék Erste

Címke: Erste

Erste Bank: Ugrásszerűen megnőtt a pénzügyi csalások, adathalász támadások száma 2023-ban

Ugrásszerűen megnőtt idén a pénzügyi csalások, adathalász támadások, internetes és telefonos visszaélések száma és mértéke, szektorszinten a második negyedévben 7 milliárd forint volt a...

Erste Bank: Technikai okok miatt nem érhető el a George Web és George App

Technikai okok miatt nem érhető el a George Web és George App, a megoldáson dolgoznak - közölte az Erste a honlapján.

A Pénziránytű Alapítvány is segíti az Erste Pénzügyi Patrónus Programját

A Pénziránytű Alapítvány is csatlakozott az Erste Pénzügyi Patrónus Programjához. Az idén indított program keretében nyolcvan, nevelőotthonban élő gyermek és húsz nevelő töltött el egy napot a Pénzmúzeumban.

George-ra váltanak az Erste kisvállalkozó ügyfelei

Az Erste július utolsó napjaiban mikrovállalati ügyfeleinek is elindítja a George Web és George App szolgáltatást. A modern, kényelmesen használható platform több tízezer kisvállalkozónál váltja fel a jelenleg használt vállalati mobil és netbanki felületet.

Nagy Márton banki vezetőkkel találkozott a Baross Gábor újraiparosítási hitelprogram kapcsán

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter hivatalában fogadta a hazai bankok képviselőit szerdán. A megbeszélésen jelen volt az OTP, az MKB, az Erste, a Raiffeisen, az UniCredit, a CIB, a K&H, valamint a Gránit Bank vezetője

Mutatjuk mire költik a gyerekek a szüleik pénzét amikor bankkártyával vásárolnak

Az Erste Bank legfiatalabb ügyfelei közül minden második aktívan használja a bankszámláját, a 6-14 évesek számára elérhető Cseperedő számlák 40 százalékához pedig bankkártyát is...

Nőtt a bevétel, mégis tizedére esett vissza az Erste Bank adózott nyeresége

Az Erste Banknál 18 százalékkal nőtt az új finanszírozás volumene az idei első félévben, míg az ügyfélhitelek és kötvények állománya 11 százalékkal bővült egy év alatt.

Double digit: Közel a kétszámjegyű lakáshitel kamat

Nincs megállás a hitelkamatok emelkedésében. A személyi kölcsönöknél lassan el kell búcsúznunk az egyszámjegyű ajánlatoktól, s már a standard lakáshitel kamatok is a 10 százalékos szint közelébe jutottak – hívják fel a figyelmet a money.hu szakértői.

Erste Bank: A csalók webkeresős hirdetéssel tévesztik meg a banki ügyfeleket

Új adathalász módszerrel próbálkoznak a csalók, webkeresőben megjelenő hirdetés segítségével tévesztik meg az ügyfeleket, és viszik el őket a hamis banki oldalra, ahol megszerzik az adataikat - hívta fel a figyelmet az Erste Bank csütörtöki közleményében.

Hátha egyszer újra utazunk: Újabb 3 évig az ERSTE Bank lesz a Wizz Air...

Az Erste további három évre nyerte meg a Wizz Air kedvezményprogramjának magyarországi üzemeltetésére kiírt tendert.  A bank újabb hűségcsomagokat vezet be, így akár az eddiginél több pont is gyűjthető.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK