Barion Pixel
17.3 C
Budapest
- 2024. április 14.
/  Tibor
Kezdőlap Címkék Philippe Donnet

Címke: Philippe Donnet

Befektet a Generali: 3 milliárd eurót tesznek zöld és fenntartható kötvényekbe

Philippe Donnet, a Generali Csoport vezérigazgatója is felszólalt a 2021-es EU Fenntartható Beruházási Csúcstalálkozón, amely az Európai Bizottság által a fenntartható beruházások témakörében szervezett első rendezvény volt.

Odatették magukat: Remek lett a Generali Csoport első féléves pénzügyi eredménye

Kiváló pénzügyi eredménnyel zárta az elmúlt félévet a nemzetközi Generali Csoport. A társaság jövedelmezősége kimagasló volt, a díjbevételek, a működési- és a nettó eredmény is erőteljes növekedést mutatott.

Generali Biztosító: A klímavédelemi megfontolások alapján módosul a cégcsoport stratégiája

Az új stratégia, amely tulajdonképpen a 2018. februárjában jóváhagyott stratégia módosítása, illetve kiegészítése, a Generali alacsony szén-dioxid-kibocsátású jövő felé tett elkötelezettségével összhangban határoz meg jelentős intézkedéseket a vállalatcsoport befektetési és kockázatvállalási tevékenysége

A Generali 100 millió euróval segíti a koronavírus elleni védekezést

A nemzetközi Generali Csoport igazgatósága jóváhagyott egy 100 millió eurós (kb. 34 milliárd forintos - a szerk.) rendkívüli nemzetközi alapot, amely nemzetközi szinten a Covid-19 vészhelyzet elleni küzdelemr támogatására irányul.

Generali Csoport: Lendületes, 35 százalékos bővülés, közel 2 milliárd eurós növekedés

Kiváló pénzügyi eredménnyel zárta az elmúlt félévet a nemzetközi Generali Csoport. A működési eredmény 2,7 milliárd eurót tett ki (+7,6%), míg az adózott eredmény kiemelkedően dinamikus növekedést produkálva elérte az 1,8 milliárd eurót. (+34,6%).

Generali Investor Day: Leveraging strengths to accelerate growth

The Board of Directors of Assicurazioni Generali S.p.A , chaired by Gabriele Galateri di Genola, has approved Generali’s new three-year strategic plan, Generali 2021:...

Bárczy Beatrix világelső lett a hölgyek között a Generali innovációs versenyén

A második Generali Globális Tanácsadói Kiválósági Verseny Sorrentoban került megrendezésre azzal a céllal, hogy ismét megválasszák a nemzetközi Generali Csoport legkiválóbb tanácsadóját.

Generali Global Agent Excellence Contest 2018

The second Generali Global Agent Excellence Contest took place in Sorrento to elect the best agent within the Generali Group. During the Grand Finale Sergio Schena, from Generali Italia, was voted as Group’s best agent.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK