Barion Pixel
27.8 C
Budapest
- 2024. július 13.
/  Jenő
Kezdőlap Címkék Oktatás

Címke: oktatás

Befektetés a jövőbe: Biztosítási és pénzügyi szaktanácsadói diplomákat osztottak a Széchenyi István Egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem és a Magyar Biztosítási Tanácsadók Szövetségének együttműködésének köszönhetően ma vehette át 47 hallgató a két féléves biztosítási és pénzügyi szaktanácsadó képzés sikeres elvégzését tanúsító oklevelet.

Pénziránytű Alapítvány: 700 ezer kiadvány segíti a diákok pénzügyi nevelését

Összesen 700 ezer kiadvány segíti a diákok pénzügyi nevelését az új tanévben Magyarországon - közölte a Pénziránytű Alapítvány szerdán az MTI-nek eljuttatott közleményében.

Fő a biztonság! Katonai alapképzést vezetnek be a középiskolákban Oroszországban

Oroszországban katonai alapképzésről szóló tanfolyamot indítanak a közoktatásban - mondta Szergej Kravcov oktatási miniszter.

Digitális oktatási programot indít a Telekom

Oktatási programjában valós iskolai környezetben fejleszt digitális tartalmakat a Telekom, azért, hogy a tanulás élményszerű, a tudás pedig mindenki számára elérhető legyen

Deloitte: Mennyi adót kell fizetni a munkavállalók képzése után?

A munkáltatók többsége már felismerte az élethosszig történő tanulás jelentőségét, és a klasszikus szakmai tanfolyamok mellett  kiegészítő képzéseket (soft-skill tréningek, vezetőképzések, nyelvtanfolyamok, stb.) is szervez dolgozóinak, azonban nem árt tisztában lenni azzal, hogy egyes munkavállalói képzések adókötelesek lehetnek.

Pénz7: Még Varga Mihály is tartott órát a pénzügyi tudatosság jegyében

Varga Mihály pénzügyminiszter tartott órát a pénzügyi tudatosság hete, a Pénz7 keretében egy budapesti általános iskolában kedden; a tárcavezető a megtakarítások különböző formáiról, befektetési lehetőségekről és a kockázatok mérlegelésének fontosságáról beszélt.

A felnőttoktatás szakértője biztosítási tanácsadóknak kínál képzési rendszert

A biztosítási tanácsadók napi munkájának sikere múlik azon, hogy mennyire felkészültek, mennyire tartanak lépést a piaccal, a termékekkel és a különféle értékesítési technikákkal.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK