Barion Pixel
28 C
Budapest
- 2022. augusztus 12.
/  Klára
Kezdőlap Címkék Mellrák

Címke: Mellrák

Az AVON a mellrákról beszélget a YouTube-on – Csatlakozzon be ön is!

A mellrákról sok szó esik napjainkban, valahogy azonban a legtöbb nő mégis távolinak érzi a témát – pedig amilyen tudatosan éljük az életünket más területeken, mellünk egészségére legalább annyi figyelmet kellene fordítanunk.

Ma Február 4. van, a Rákellenes Világnap emlékeztet, hogy a küzdelem közös ügyünk

20 évvel ezelőtt, február 4-én, Párizsban írták alá a Nemzetközi Rákellenes Chartát, amely az összefogást hirdeti a kutatás, a megelőzés, a kezelések hatékonyabbá tételének területén.

A mellrák felismerésében a mesterséges intelligencia megbízhatóbban teljesít

Pontosabb a mesterséges intelligencia (AI) az orvosoknál a mellrák mammográfiai diagnosztizálásában a Nature című tudományos folyóiratban megjelent tanulmány szerint.

Megküzdött a mellrákkal: Sarah Thomas elsőként úszta át négyszer egyfolytában a La Manche-csatornát

Elsőként úszta át négyszer egyfolytában a La Manche-csatornát Sarah Thomas, aki Doverben ért partot - tudósított a BBC hírportálja.

A mellrák megtöri a női lelket: Lánchídi Sétával zárult a “Minden Nő Számít!” rendezvény

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Egyesület 2019. szeptember 29-én (vasárnap) tartotta a „Minden Nő Számít!” rendezvényét, amely a Magyar Tudományos Akadémián tartott szakmai programokat követően a hagyományos, figyelemfelhívó Rózsaszín Lánchídi Sétával zárut.

A mellrák szűrésének fontosságára hívták fel a figyelmet a lánchídi sétán

A "Minden nő számít!" jelmondattal megrendezett séta célja, hogy felhívja a figyelmet a szűrővizsgálat fontosságára és az egészséges életvitelre.

Akár az egészségbiztosítás része is lehet a mellrákot felismerő magyar IT fejlesztés

Harmadik helyezést ért el a mellrák felismerését segítő fejlesztésével a rientiQ Biotechnologies csapata a Microsoft Imagine Cup részeként meghirdetett Big Idea Challenge nevű megmérettetésén.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK