Barion Pixel
25.7 C
Budapest
- 2024. július 14.
/  Örs, Stella
Kezdőlap Címkék Kovid

Címke: Kovid

A hazug ember esete: Lemondott Boris Johnson képviselői mandátumáról

Boris Johnson volt konzervatív párti brit miniszterelnök szándékosan félrevezette a parlamentet azoknak a törvénysértő összejöveteleknek az ügyében

Post covid rehabilitációs program kezdődött a debreceni gyógytornaközpontban

Post covid rehabilitációs programot indítottak januárban a debreceni gyógytornaközpontban - jelentette be a központ vezetője sajtótájékoztatón pénteken, Debrecenben.

Megkezdődött a koronavírus-járványban dolgozó egészségügyi dolgozók munkabérelszámolása

Megkezdődött a koronavírus-járvány elleni védekezés során többletfeladatot ellátó egészségügyi dolgozók bérköltségének elszámolása az Országos Kórházi Főigazgatóság koordinálásával (OKFŐ);

Elmebaj: A Bostoni Egyetemen egy új, immár 80%-ban halálos kovid variánst tenyésztettek ki –...

A COVID-19 új törzsét tenyésztették ki az USA-ban, amelynek halálozási aránya 80 százalékos volt laboratóriumi körülmények között! A BioRxiv -ben megjelent jelentés szerint az "eredeti Wuhan-törzs" és a "nagyon fertőző" omikron kombinálása 80%-os letalitású változatot eredményezett - szúrta ki a pravda.ru orosz hírportál.

Érdemes részt venni a Generali a Biztonságért Alapítvány poszt-COVID szűrővizsgálatain

Több mint két éve kezdődött el a COVID-19 világjárvány: Magyarországon ez idő alatt közel 2 millió fertőzöttet diagnosztizáltak, ám a világban ez a szám a sokszorosára rúg már – és folyamatosan nő az újabb és újabb variánsok miatt.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK