Barion Pixel
10.1 C
Budapest
- 2023. március 26.
/  Irén, Írisz
Kezdőlap Címkék Kína

Címke: Kína

Moszkva: Miközben az USA fegyvereket küld Ukrajnába, addíg Kína béketervet ajánl

A Kína által javasolt béketerv alapját képezheti az ukrajnai helyzet megoldásának - jelentette ki Vlagyimir Putyin, miután kedden a Kremlben Hszi Csin-ping kínai elnökkel tárgyalt.

Lavrov: Moszkva és Peking kész megvédeni egymás érdekeit

Moszkva és Peking kész megvédeni egymás érdekeit a nemzetközi színtéren - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, amikor szerdán Moszkvában fogadta Vang Ji kínai államtanácsost.

Vlagyimir Putyin: Erősödni fog az orosz-kínai katonai együttműködés

Oroszország és Kína erősíteni fogja a katonai együttműködést - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor csütörtökön videókapcsolaton keresztül megbeszélést folytatott kínai hivatali kollégájával, Hszi Csin-pinggel.

Kínaiak: Az USA végtelen háborút akar, miközben az ártatlant színlelve most is halálra keresi...

Az Egyesült Államok február óta élvezi az ukrajnai konfliktus eszkalációját, és arra számít, hogy a legtöbbet hozza ki belőle – írja a Global Times kínai állami lap.

Kínaiak: Ukrajna az Egyesült Államok bábja

Az Egyesült Államok felhasználja Ukrajnát az Oroszországgal való konfrontációban: Kijev fegyverszállítása csak egy módja a válság súlyosbításának – osztotta meg véleményét Szong Zsongping kínai katonai szakértő

Peking aggódik az Ukrajnában felfedezett amerikai hátterű biolaborok miatt

Az orosz állítás szerint Ukrajnában működő biológiai laboratóriumok biztonságának garantálását sürgette Csao Li-csien, a kínai külügyminisztérium szóvivője keddi sajtótájékoztatóján Pekingben.

Együttműködés az MNB és a Kínai Értékpapír-felügyeleti Hatóság között

Kétoldalú együttműködési megállapodást írt alá a Kínai Értékpapír-felügyeleti Hatóság (CSRC) és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a két fél közötti információcsere és tudásmegosztás érdekében - közölte az MNB az MTI-vel.

Kínai járványkezelés: Peking idén 6 százalékos gazdasági növekedést vár

Peking 6 százalék feletti gazdasági növekedést tűzött ki 2021-re - közölte Li Ko-csiang kínai miniszterelnök pénteken, az Országos Népi Gyűlés éves ülésszakának megnyitóján.

Ázsiai árvizek: A folyamatos esőzések miatt Kína több részén továbbra is súlyos a helyzet

A folyamatos esőzések miatt Kína több részén jelentenek továbbra is súlyos gondokat az árvizek, amelyek több tízmillió ember életére vannak hatással.

Szijjártó Péter: Leszállt a 100. Wizz Air gép, ami Kínából hozott egészségügyi felszerelést

Megérkezett pénteken a Wizz Air századik repülőgépe, amely Kína és Magyarország között szállított egészségügyi védekezéshez szükséges eszközöket Budapestre

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK