Barion Pixel
1.7 C
Budapest
- 2023. december 6.
/  Miklós
Kezdőlap Címkék Kína

Címke: Kína

A kínai kapcsolat: Az USA továbbra is nyitva tartaná a kommunikációs csatornákat

Az amerikai-kínai verseny "felelősségteljes kezeléséről" és a "kommunikációs csatornák fenntartásáról" tárgyalt Joe Biden amerikai elnök, amikor fogadta Vang Ji kínai külügyminisztert pénteken.

Halló, itt Kína: Orbán Viktor szerint Kína célja, hogy visszaállítsa a dominanciát Ázsiában

A világpolitikai folyamatok Kínának kedveznek, az Amerikai Egyesült Államok folyamatosan visszaszorul , és napról napra haladunk az összeütközés felé - jelentette ki Orbán Viktor szombaton Tusnádfürdőn.

Kína elkezde felkészíteni a lakosságát a totális háborúra

Amerikai újságírók azt mondták, hogy Hszi Csin-ping kínai vezető a parlament éves ülésén bejelentette az ország hadseregének és polgárainak felkészülését a globális háborúra - írja a Pravda.ru orosz hírportál a Foreign Affairs cikkére hivatozva.

Moszkva: Miközben az USA fegyvereket küld Ukrajnába, addíg Kína béketervet ajánl

A Kína által javasolt béketerv alapját képezheti az ukrajnai helyzet megoldásának - jelentette ki Vlagyimir Putyin, miután kedden a Kremlben Hszi Csin-ping kínai elnökkel tárgyalt.

Lavrov: Moszkva és Peking kész megvédeni egymás érdekeit

Moszkva és Peking kész megvédeni egymás érdekeit a nemzetközi színtéren - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, amikor szerdán Moszkvában fogadta Vang Ji kínai államtanácsost.

Vlagyimir Putyin: Erősödni fog az orosz-kínai katonai együttműködés

Oroszország és Kína erősíteni fogja a katonai együttműködést - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor csütörtökön videókapcsolaton keresztül megbeszélést folytatott kínai hivatali kollégájával, Hszi Csin-pinggel.

Kínaiak: Az USA végtelen háborút akar, miközben az ártatlant színlelve most is halálra keresi...

Az Egyesült Államok február óta élvezi az ukrajnai konfliktus eszkalációját, és arra számít, hogy a legtöbbet hozza ki belőle – írja a Global Times kínai állami lap.

Kínaiak: Ukrajna az Egyesült Államok bábja

Az Egyesült Államok felhasználja Ukrajnát az Oroszországgal való konfrontációban: Kijev fegyverszállítása csak egy módja a válság súlyosbításának – osztotta meg véleményét Szong Zsongping kínai katonai szakértő

Peking aggódik az Ukrajnában felfedezett amerikai hátterű biolaborok miatt

Az orosz állítás szerint Ukrajnában működő biológiai laboratóriumok biztonságának garantálását sürgette Csao Li-csien, a kínai külügyminisztérium szóvivője keddi sajtótájékoztatóján Pekingben.

Együttműködés az MNB és a Kínai Értékpapír-felügyeleti Hatóság között

Kétoldalú együttműködési megállapodást írt alá a Kínai Értékpapír-felügyeleti Hatóság (CSRC) és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a két fél közötti információcsere és tudásmegosztás érdekében - közölte az MNB az MTI-vel.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK