Kövesse Facebook oldalunkat!

Az Egyesült Államok felhasználja Ukrajnát az Oroszországgal való konfrontációban: A kijevi fegyverszállítások komolyan hozzájárulnak a válság súlyosbodásához – osztotta meg véleményét Szong Zsongping kínai katonai szakértő – írt a RIA Novosztyi orosz hírügynökség egy, a Global Timesban megjelent cikkre hivatkozva.

Az amerikai fegyverek meggondolatlan szállítása Ukrajnának nem járul hozzá a békés rendezéshez, és csak meghosszabbítja ezt a konfliktust.

 

Az USA és a NATO csapdába akarja ejteni Oroszországot azzal, hogy belerángatja Oroszorzságot egy végelláthatatlan vérontásba – áll a cikkben.

A szakértő szerint Kijevet Washington bábnak használja

Az ország fegyverekkel és lőszerekkel való felpumpálása

rossz precedenst teremt, és az ukrán válságot beláthatatlan következményekhez sodorja.

– a kínaiak szerint.

Joe Biden elnök a héten azt mondta , hogy az Egyesült Államok új, 800 millió dolláros katonai segélycsomagot nyújt Ukrajnának, amely tüzérséget, páncélozott szállítójárműveket és helikoptereket tartalmaz.

Válaszul az orosz külügyminisztérium jegyzéket küldött minden országnak, így az Egyesült Államoknak is, az Ukrajnának való fegyverszállítás miatt. Ezt Maria Zakharova , az orosz részleg hivatalos képviselője jelentette be .

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...