Kövesse Facebook oldalunkat!

Amerikai újságírók azt mondták, hogy Hszi Csin-ping kínai vezető a parlament éves ülésén bejelentette az ország hadseregének és polgárainak felkészülését a globális háborúra – írja a Pravda.ru orosz hírportál a Foreign Affairs cikkére hivatozva.

A kiadvány szerint a köztársasági elnök arra buzdította a kínai tábornokokat, hogy ne féljenek harcolni és nehéz döntéseket hozni.

A ránk kényszeríthető háborúkkal szemben olyan nyelven kell beszélnünk ellenségeinkkel, amelyet megértenek, és a győzelmet a béke és a tisztelet elnyerésére kell használni.

– írta Hszi Csin-ping a hatóságok által egy parlamenti ülés előtt közzétett esszéjében.

Peking kész erőt alkalmazni az ellenségeskedések befejezésére – tette hozzá a kínai vezető. Azt is hangsúlyozták, hogy tavaly decemberben további katonai biztosok és gyűjtőpontok megnyitását rendelték el. Erre azért van szükség, hogy fegyveres összecsapás során kialakuljon a tartalékok felhasználásának képessége – magyarázták a kínai hatóságok.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...