Barion Pixel
15.8 C
Budapest
- 2024. május 23.
/  Dezső
Kezdőlap Címkék Fitpuli

Címke: Fitpuli

Fitpuli blog: Csak rossz szokás – Hogyan (ne) kezeljük a dohányzást a munkahelyen?

Mielőtt belemegyünk ezeknek a kérdéseknek a fejtegetésébe, nézzük meg egy kicsit közelebbről, mit is jelent a függőség valójában! A függőség nem más, mint ragaszkodás valamihez vagy valamilyen viselkedésformához, ami önmagában amúgy se nem jó, se nem rossz. A probléma ott kezdődik, amikor ez az ismétlődő viselkedés az emberre és az ember környezetére káros hatással van.

Varga Bori: Négy tipp, amivel segíthetjük a lelki egészség megőrzését a távmunka alatt

Nagyot fordult a világ február óta. Pár hete még attól volt vonzó egy munkahely a dolgozók számára, ha támogatta az otthoni munkavégzést, mostanra viszont a legtöbben valószínűleg már nem bánnák, ha visszamehetnének az irodába. Legalább egy kicsit.

Innovációs nagydíjat nyert a Fitpuli, Oláh Dániel és Békási Sándor egészségügyi startupja

A Magyar Innovációs Alapítvány és a Magyar Innovációs Szövetség közösen, immár 28. alkalommal meghirdetett Magyar Innovációs Nagydíj pályázatán összesen nyolc kategóriában díjaztak kiemelkedő műszaki, gazdasági és innovációs eredményeket.

#Maradjotthon elemzés: A Fitpuli.hu megnézte működik-e a szociális távolságtartás

A koronavírus okozta járványhelyzet világszerte számos élethelyzetet alapvetően átalakított. A Fitpuli digitális vállalati egészségprogramját ugyan nem akut egészségügyi válsághelyzetre terveztük, hanem az egészség hosszú távú fejlesztésére, de kíváncsiak voltunk, hogy az általunk mért legutóbbi adatok utalhatnak-e bármilyen tendenciára a megelőzéssel kapcsolatban

Lesújtó az okostelefonos diabétesz alkalmazások színvonala

Rengeteg mobilalkalmazást fejlesztettek az elmúlt években a legkülönbözőbb orvosi területeken, ezek között a cukorbetegség pedig kétségkívül az egyik központi téma.

Union: Szeretjük a kihívásokat, bizakodva tekintünk az idei évre

Néhány évtizeddel ezelőtt a biztosítók még kevésbé tartották fontosnak, hogy akár napi kapcsolatot tartsanak fenn az ügyfeleikkel, napjainkra viszont ez gyökeresen megváltozott. Az élő kapcsolatok hasznos és új lehetőségeket teremtenek, amiről nem éri meg lemaradni, még az Union Biztosítónak sem. 

A chatkutya motivációs üzeneteket küld: Az UNION Biztosító startup partnere a Fitpuli

A biztosító - a Design Terminal közreműködésével - együttműködési megállapodást kötött a hazai startup céggel, a Fitpulival.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK