Kövesse Facebook oldalunkat!

A rezsivédelem nélkül a magyar családok megélhetése veszélybe kerülne – fogalmazott a miniszterelnök hétfőn napirend előtt az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján.

Orbán Viktor jelezte: ma a magyarok fizetik a legalacsonyabb rezsit Európában, és a kormány sokat dolgozott azért, hogy ez így legyen.

A kormány nem fogadja el, hogy brüsszeli bürokraták – akik nem itt élnek, nem ismerik a magyar családok helyzetét, alig tudnak valamit Magyarországról, és ki tudja, milyen éreket képviselnek – döntsék el, hogy mekkora legyen az energia ára Magyarországon – jelentette ki Orbán Viktor.

A kormányfő arról is beszélt: azt sem fogadják el, hogy az árspekuláns multikat terhelő adókat, illetve a bankok és energiacégek extraprofitjára kivetett adókat Brüsszel eltöröltesse. Ebből a pénzből fizetik ugyanis az „égbeszökő energiaárak” elleni védelmet jelentő rezsivédelmi alapot – magyarázta.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...