Kövesse Facebook oldalunkat!

Számottevő munkát adott az erős széllel kísért zivatar és felhőszakadás a tűzoltóknak szerda kora estétől, elsősorban Bács-Kiskun és Békés vármegyéből érkeztek bejelentések a katasztrófavédelemhez – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

Azt írták: többnyire kidőlt fák, leszakadt ágak eltávolításához kérték a segítségüket.
Bács-Kiskun vármegyében a vihar Bátya településre koncentrálódott, több utcában is fákat döntött ki az erős szél. Az 51-es főúton méretes fa dőlt az útra, a tűzoltók láncfűrésszel távolították el. A Bajai úton háztetőre dőlt fa miatt kértek segítséget.

Békés vármegyében Békéscsabáról érkezett a legtöbb bejelentés, ott is főként kidőlt fák miatt. Nagyrét tanyán három hatalmas fa zuhant vezetéktartó oszlopra, míg a Gerla tanyán nyárfák veszélyeztettek épületeket. A Néveri Horgásztónál is fákat csavart ki a szél.
Szintén fakidőlések miatt kellett beavatkozni a tűzoltóknak Csongrád, Baranya, Nógrád és Somogy vármegyében is.

Az egységek folyamatosan dolgoznak a viharkárok felszámolásán – közölték.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...