Kövesse Facebook oldalunkat!

A mai napon a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia stratégiai partnerséget kötött Magyarország legnagyobb biztosításközvetítő alkuszcégével – a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt.-vel –, így a jövőben a társaság fogja össze az Akadémia minden biztosítással kapcsolatos feladatát.

A biztosítási költségek fedezését a Hungarikum Alkusz 5 mFt-os keretösszeggel is támogatja, a piacon egyedülálló, exkluzív biztosításokkal garantálva az Akadémia teljes körű biztosítási védelmét.

2020 decemberében kezdte meg működését Sukorón Magyarország első, államilag támogatott kajak-kenu akadémiája, a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia. A névadó és az akadémia elnöke Kovács Katalin, háromszoros olimpiai bajnok és harmincegyszeres világbajnok kajakozó, új rendszereken nyugvó, világviszonylatban is egyedülálló sportakadémiát álmodott, amely hosszú távon kiemelkedő utánpótlás-műhelye lehet Magyarország legsikeresebb olimpiai sportágának, a kajak-kenunak. Az indulás óta az Akadémiának 220 gyerek, ifjúsági és U23-as korú sportolója van. A sportakadémia végleges létesítményének építési munkálatai jelenleg is zajlanak, a sportkomplexumot várhatóan 2024-ben vehetik birtokukba a sportolók.

Amikor megismertem a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia célkitűzéseit és mentalitását, egyértelmű volt számomra, hogy küldetéstudatunk, stratégiai gondolkodásmódunk sokban hasonlít – persze kinek-kinek a saját szakterületén.

– mondta el az együttműködés hátteréről Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. alapító vezérigazgatója.

KORÁBBAN ÍRTUK

Keszthelyi Erik szerint eljött a „rezsicsökkentés” ideje a biztosításoknál is

A hazai kis- és közepes vállalatok (KKV) vezetői leginkább az emelkedő beszerzési árak, a szállítási költségek és a magasabb rezsiköltségek miatt aggódnak, valamint működési költségeik drasztikus emelkedését prognosztizálják – derül ki a Hungarikum Alkusz Cégcsoport reprezentatív kutatásából.

Együttműködési megállapodást kötött a VOSZ és a Hungarikum Alkusz Cégcsoport

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Hungarikum Alkusz Cégcsoport.

Éppen ezért magától értetődő volt számomra, hogy a rendelkezésemre álló eszközökkel mindenképpen támogatni szeretném a szervezet céljainak elérését. Bízom benne, hogy a biztosítási keret rendelkezésre bocsátásával mind a sportkomplexum építési munkálatai, mind pedig az Akadémián folyó szakmai munka zökkenőmentességéhez hozzá tudunk járulni, így az Akadémia versenyzői és szakemberei arra koncentrálhatnak, ami számukra a legfontosabb, a kajak-kenu sportra.

– tette hozzá Keszthelyi Erik.

Szakértő kollégáimmal minden nap azon dolgozunk, hogy az összes szükséges feltételét megteremtsük annak, hogy sportolóinknak és edzőinknek tényleg csak azzal kelljen foglalkozniuk, hogy nap mint nap a lehető legjobb teljesítményt nyújthassák szeretett sportágunkban.

Éppen ezért külön öröm, amikor egy ilyen kiemelten fontos területen, mint a biztosítások, Magyarország piacvezető alkuszcégétől kapunk segítséget és támogatást.

– tette hozzá Kovács Katalin, a KKNKKA Alapítvány kuratóriumának elnöke.

KORÁBBAN ÍRTUK

Háromszoros Superbrands díjas a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft!

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. ismét Business Superbrands díj elismerésben részesült, így immáron háromszoros díjazott lett!

A Hungarikum Alkusz Cégcsoport és Vízimentők tanácsai a hőségriadóban

Naponta 2-3 liter folyadék, elsősorban víz, a nap folyamán egyenletesen elosztva. Gyerekek számára a vízen túl az egészséges táplálkozás, zöldségek fogyasztása, gyümölcslé, leves, hogy a megfelelő elektrolit bevitel is biztosítva legyen.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...