Barion Pixel
27.9 C
Budapest
- 2023. szeptember 27.
/  Adalbert
Kezdőlap Címkék Sport

Címke: Sport

Egy év múlva kezdődik a budapesti sakkolimpia: 340-350 csapat érkezhet

A 2023-as év a tervezésé, a 2024-es pedig a megvalósításé - mondta Polyánszky Zoltán, a Magyar Sakkszövetség elnöke az egy év múlva kezdődő budapesti sakkolimpiáról.

Idén is lesz SIGNAL IDUNA Focikupa!

A SIGNAL IDUNA számára nem újdonság a sporteseményekben való részvétel. A cég német anyavállalata a Dortmundban található, Európa egyik legnagyobb futballklubjának, a Borussia Dortmundnak otthont adó SIGNAL IDUNA Park

Több mint négyezren evezték át a Balatont

Több mint négyezren teljesítették szombaton a Hervis Balaton-Átevezés nyolc kilométeres távját.

Sportbiztosítás: Stratégiai partnerséget kötött a Hungarikum Alkusz

A mai napon a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia stratégiai partnerséget kötött Magyarország legnagyobb biztosításközvetítő alkuszcégével – a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt.-vel –, így a jövőben a társaság fogja össze az Akadémia minden biztosítással kapcsolatos feladatát.

Győzelem! – A Vasasé lett a trófea a férfi vízilabda Eurokupán

A Vasas nyerte a férfi vízilabda Eurokupa küzdelmeit, miután a Savona elleni finálé szombati visszavágóján, az idegenbeli döntetlent követően, 15-7-re diadalmasodott.

64 egyetemen kezdi oktatni a Magyar Judo Szövetség a biztonságos esési technikákat

Hatvannégy magyarországi egyetemen kezdik el oktatni a hallgatók körében a biztonságos esések technikáját. Az erről szóló megállapodást Borhy László akadémikus, egyetemi tanár, a Magyar Rektori Konferencia elnöke

Kalandra fel! Az idén újra lesz Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

NN Ultrabalaton – 17 ezer induló a tókerülő futóversenyen

Várhatóan 17 ezren állnak rajthoz Magyarország legnépesebb tömegsportrendezvényén, a XVI. NN Ultrabalatonon.

Liu Shaoang triplázott és összetettben is nyert

Liu Shaoang az 500 és az 1500 után 1000 méteren is győzött vasárnap a rövidpályás gyorskorcsolyázók montreali világbajnokságán, így mindhárom egyéni távon aranyérmes lett, egyúttal megvédte címét összetettben is.

Gyulay Zsolt: Már most ez minden idők legjobb magyar téli olimpiája

Bár még csak "félidőben" járunk, már most ez minden idők legjobb magyar téli olimpiája, fantasztikus a rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK