Kövesse Facebook oldalunkat!

Folytathatja a múlt héten kezdődött emelkedést a Budapesti Értéktőzsde (BÉT), a vezető részvények többsége erősödhet – írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.

Varga Zoltán úgy véli, hogy a nagyobb kibocsátók közül csak a Magyar Telekom számíthat gyengülésre, akár 411 forintig. Árfolyama pénteken 4,5 forinttal, 1,07 százalékkal 418 forintra csökkent, forgalma 329,5 millió forint volt.

Az OTP 11 090 és 11 360 forint között mozoghat, múlt héten 15 forinttal, 0,13 százalékkal 11 135 forintra erősödött 3,5 milliárd forintos forgalom mellett.

A Mol árfolyama 2840 és 2900 forint körül alakulhat, az előző kereskedési napot 36 forintos, 1,27 százalékos növekedléssel 2866 forinton zárta. Forgalma elérte az 1,9 milliárd forintot.

A Richter jelentős emelkedés előtt állhat az elemző szerint, ha áttöri a 8450 forintos szintet. Pénteken 180 forinttal, 2,19 százalékkal erősödve 8400 forintra emelkedett, forgalma 1,6 milliárd forint volt.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...