Kövesse Facebook oldalunkat!

Kedden is erőteljes gomolyfelhő-képződés várható az ország legnagyobb részén többórás napsütéssel. Napközben elszórtan, legkisebb eséllyel az északnyugati részeken várható záporok, zivatarok kialakulása, amelyek éjszakára sem szűnnek meg teljesen.

Kedden az északi, északkeleti szél többnyire élénk lesz, erős széllökésekre a hét első napjaiban elsősorban záporok, zivatarok környezetében lehet számítani.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 15 fok között alakul, de az északi völgyekben ennél hűvösebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 23 és 29 fok között várható

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...