Kövesse Facebook oldalunkat!

Ha világháború lesz, akkor atomháború lesz – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az ukrajnai háború eszkalációjának veszélyére figyelmeztetve pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán Viktor az orosz-ukrán konfliktussal kapcsolatban hangsúlyozta: minden héttel romlik helyzet, az eszkaláció veszélye nő.

A legutóbbi hírek szerint a britek szegényített urántartalmú lövedéket akarnak eljuttatni az ukrán frontra, Oroszország pedig taktikai atomfegyvereket telepít Belorussziába

– tette hozzá.

Ez nem atombomba, de a nukleáris eszközrendszer világához visz közelebb egy lépéssel – mutatott rá a kormányfő.

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán – archív.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...