Kövesse Facebook oldalunkat!

Borult lesz az ég, csak szombat estétől csökkenhet a felhőzet észak, északkelet felől. Elszórtan várható hószállingózás, kisebb havazás, napközben a keleti megyékben havas eső, eső is eshet. A csapadék mennyisége nem lesz jelentős.

Az északi, északkeleti szél a nappali órákban megélénkül, szombaton a Nyugat-Dunántúlon és a Bodrogközben meg is erősödik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően -2 és +1 fok között alakul, a völgyekben azonban hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 0 és +5 fok között valószínű.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...