Kövesse Facebook oldalunkat!

Füstpróbát tartanak a 3-as metróvonal Nyugati pályaudvar állomásánál szerdán és csütörtökön – tájékoztatta a BKV Zrt. hétfőn az MTI-t.

A közlemény szerint a hő- és füstelvezető rendszer tesztelését végzik januárban a 3-as metróvonal középső szakaszának még felújítás alatt álló két állomásán: az Arany János utca és a Nyugati pályaudvar megállónál. A füstpróbák célja az új berendezések hatékony működésének ellenőrzése.

Az első füstpróbát korábban az Arany János utcai metróállomásnál tartották. Az e heti, második füstpróba helyszíne a Nyugati pályaudvar metróállomás, ezúttal az Arany János utca és a Lehel tér állomás között lesz tapasztalható füstkiáramlás, szerdán és csütörtökön 8 és 19 óra között.

A három hétig tartó tesztsorozat során a metró szellőző kivezetésein füst kiáramlására lehet számítani, naponta akár többször is – írták, hozzátéve: az égésterméknek sem az állomások kijelölt biztonsági zónáiban, sem a felszíni füstkivezető nyílások környezetében nincs egészségkárosító hatása.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...