Kövesse Facebook oldalunkat!

Túlnyomóan borult lesz az ég, éjjel csak átmenetileg, vasárnap a Dunától keletre már nagyobb területen és határozottabban csökken a felhőzet. A hó-eső határa az időszak során egyre nyugatabbra tolódik.

Az Alföldön inkább eső, a Nyugat-Dunántúlon havazás lesz a jellemző; a középső, átmeneti zónában szombaton havas eső, vasárnap már eső várható. Emellett éjszaka északkeleten kis eséllyel átmeneti jelleggel ónos eső is előfordulhat, a Dél-Alföldön néhol zivatar kialakulása sem kizárt. Vasárnap késő délelőttől délkelet felől szűnik a csapadék.

Az északi, északkeleti szél élénk, a Nyugat-Dunántúlon időnként erős lesz.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +2 fok között alakul, de a kevésbé felhős, hóval borított tájakon ennél pár fokkal hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 5 és 10, a Nyugat-Dunántúlon 0, +4 fok között valószínű.

Nyitókép: MTI/Komka Péter.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...