Kövesse Facebook oldalunkat!

Nyugat felől erősen megnövekszik előbb a fátyolfelhőzet, majd egyre vastagabb felhők is érkeznek, legkésőbb a Tiszántúlra. Délután a délnyugati megyékben fordulhat elő egy-egy zápor, zivatar, majd estétől nyugat felől a Dunántúlon már egyre többfelé elered az eső, zápor. A csapadéktevékenység éjszaka áttevődhet a Duna-Tisza közére is, de ott már kevesebb helyen eshet, ettől keletebbre, északkeletebbre egyre kisebb a csapadék esélye.

Csütürtökön a legtöbb helyen felhősen indul a nap, majd nagyobb eséllyel az északi megyékben szakadozhat, vékonyodhat a felhőzet nagyobb területen, ott akár többórás szűrt napsütés is lehet.

Napközben nagyobb eséllyel hazánk délnyugati, déli harmadában számíthatunk időszakosan esőre, záporra. A legtöbb csapadék a Dél-Dunántúlon várható. Az északi, északkeleti szél több helyen megélénkül, holnap a Bodrogközben, Zemplénben meg is erősödik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 22 és 27 fok között valószínű, de a tartósabban felhős, csapadékos dél-dunántúli tájakon akár 20 fok alatt is maradhat.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...