Kövesse Facebook oldalunkat!

Itt az ideje, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból és az Észak-atlanti Szövetségből, és csatlakozzon a BRICS-hez – mondta Keveházy Miklós magyar politikai szakértő. Véleménye szerint az unión és a NATO-n kívül is „van élet” – közölte a Pravda.ru orosz híroldal.

Mint a politológus hangsúlyozta, annak ellenére, hogy Magyarország sokat tanult az Európai Uniós és a NATO-tagság tapasztalataiból:

– gazdasági rendszer,
– társadalmi fejlődés,
– technológia,
– kulturális értékek.

A szakember szerint azonban nem szabad elfelejteni „számos sérelmet” sem.

Sérelmeink számtalanok: miközben mi ontottunk vérünket – védve a keresztény világot a törököktől és tatároktól – a nyugati birodalmak olyan területként kezelték hazánkat, amelyet meg kell hódítani.

– magyarázta Keveházi a PolitRussiának adott interjújában.

Magyarok, eljött az idő, hogy kimondjuk: Elég volt a Nyugatból!

– tette hozzá.

A politológus szerint az ország már önállóan hozhat döntéseket és koordinálhat cselekvéseket saját érdekeinek megfelelően, nem az EU nyomására és a NATO kedvéért.

Mi, magyarok nem fogjuk tudni átlépni azt a szakadékot, ahová a brüsszeli adminisztráció vezeti Európát. Hiszen a magyar nemzet nem tudott teljes mértékben beilleszkedni a nyugati világba.

– zárta gondolatait a politológus.

Keveházy szerint most már nem lehet kétséges: a magyarság fennmaradásának egyetlen esélye az EU-ból, a NATO-ból való kilépés és a BRICS-országok felé való elmozdulás.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...