Kövesse Facebook oldalunkat!

Kedden napos, gomolyfelhős idő lesz a jellemző, elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar, azonban délután a délnyugati területeken nem várható csapadék. Estére a gomolyfelhők összeesnek, sok helyen kiderül az ég, de maradnak felhősebb területek.

A záporok, zivatarok az éjféli órákra mindenütt megszűnnek. Hétfőn délután a déli, délnyugati szél, kedden pedig a nyugatias szél élénkül meg időnként, amely néhol meg is erősödik. Zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is várhatóak.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 20 fok között várható, de a hidegre hajlamos helyeken ennél alacsonyabb értékeket is mérhetnek.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 31 és 36 fok között valószínű.

Időjárási helyzet Európában

  • Európa nyugati területeinek időjárását ciklonok teszik változatossá, melyek csapadékrendszerei elérték a Brit-szigetek térségét, valamint a francia, német területeket is. Franciaország egyes részein a 24 óra alatt lehullott csapadék mennyisége több helyen meghaladta a 25, néhol 30 mm-t is.
  • Kelet felé haladva, a kontinens belső területein jellegtelen a nyomási mező, bárikus mocsárhelyzet alakult ki, ahogyan a Kárpát-medencében is. Ezeken a területeken többnyire napos idő a jellemző, záporokkal, zivatarokkal.

Nyitókép: Unsplash.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...