Kövesse Facebook oldalunkat!

Kedden a legtöbb napsütésre a délkeleti, míg a legkevesebbre az ország nyugati térségében számíthatunk. Délelőtt leginkább a Dunántúlon, majd délután már egyre több helyen fordulnak elő záporok, zivatarok.

Az északias szél nagy területen lesz élénk, néhol erős is. Zivatarok környezetében átmenetileg viharos lökések is lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12, 23, míg a legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 24 és 37 fok között alakul.
  • Az alacsonyabb értékeket az ország nyugati felén, a magasabbakat délkeleten mérhetik.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...