Kövesse Facebook oldalunkat!

Az ügynökség szerint megállapították Andrew Hill és Sean Pinner brit állampolgárok , valamint Saadoun Brahim marokkói állampolgárok részvételét a Donbass elleni harcokban. A DPR törvényei szerint a külföldiekre halálbüntetés vár – írta a pravda.ru orosz hírportál a Köztársasági Főügyészségre hivatkozva.

A DPR Legfőbb Ügyészsége befejezte a Nagy-Britanniából és Marokkóból származó külföldi zsoldosok egy csoportja elleni büntetőeljárás kivizsgálását. Megállapítást nyert, hogy részt vettek jogellenes cselekmények elkövetésében.

– írták.

Lezárult azoknak a zsoldosok büntetőügye, akik részt vettek a Donyecki Népköztársaság elleni háborús cselekmények előkészítésében és lebonyolításában. Az anyagokat benyújtották a köztársasági bírósághoz. A vádlottak – halálbüntetéssel sújthatók – tették hozzá.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...