Kövesse Facebook oldalunkat!

Feltehetően gyilkosság történt a XXII. kerületi Barosstelep vasúti megállónál, a 23 éves gyanúsítottat elfogták – közölte péntek reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A police.hu oldalon azt írták, hajnalban kaptak bejelentést arról, hogy a vasúti megállónál egy vérző fejű férfit találtak. A sérültet sem a rendőrök, sem a mentők nem tudták újraéleszteni.

A budafoki járőrök a helyszíntől 650 méterre, a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a gyilkosság feltételezett elkövetőjét, a 23 éves M. Mátyást, akinek megkezdték a kihallgatását.

A BRFK emberölés bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...