Kövesse Facebook oldalunkat!

A csecsen különleges erők „vadászokból” álló osztagát küldik – vagy már küldték is be – Ukrajnába, hogy őrizetbe vegyenek (vagy meggyilkoljanak) bizonyos – Moszkva által háborús bűnökkel meggyanúsított – ukrán kormányzati tisztviselőket – írta a Daily Mail. A csecsenek az Orosz Föderáció déli részén élő régi kaukázusi nép, kegyetlen harcmodoruk messze földön híres.

„Címre mennek”

Állítólag minden katona kapott egy speciális „kártyapaklit”, amelyen az ukrán tisztviselők fényképei és leírásai szerepeltek – írta a Daily Mail a védelmi szervezetkre utaló hivatkozásokat tartalmazó Moscow Telegram csatornára hivatkozva

A listán olyan tisztviselők és biztonsági tisztek szerepelnek, akiket az Orosz Nyomozó Bizottság „bűncselekményekkel” gyanúsít – tette hozzá a jelentés.

A feltételezések szerint a Moszkva által „nácikként” azonosított személyek is szerepelnének a csecsen vadászok listán.

Putyin korábban azt mondta, hogy Ukrajna megszállásának fő célja az ország demilitarizálása és „nácimentesítése”.

Ukrajna elnöke beismerte, hogy ő az első számú célpont az orosz bérgyilkosok számára a fővárosban, míg a családja a „második célpont” Putyin bérgyilkosai számára.

KORÁBBAN ÍRTUK

„Putyin vérebei”: Csecsen vadászok érkeznek Ukrajnába Zelenszkijért és társaiért – címre mennek?

A csecsen különleges erők „a vadászokból” álló osztagát küldik - vagy már küldték is be - Ukrajnába, hogy őrizetbe vegyenek (vagy meggyilkoljanak) bizonyos - Moszkva által háborús bűnökkel meggyanúsított - ukrán kormányzati tisztviselőket - írta a Daily Mail.

Putyin most vág vissza a Majdanért: Elfogják és bíróság elé állítják az „ukrán rezsim”...

Különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében. A csütörtök hajnali televíziós beszédében az orosz elnök azt mondta, hogy Oroszország tervei között nem szerepel Ukrajna megszállása, ugyanakkor törekedni fog a demilitarizálására és "nácimentesítésére".

Bérgyilkosok az erdőben

A csecsen osztagról azt feltételezik, hogy egy ukrán erdőben tartózkodnak, és állítólag „likvidálási parancsot adtak nekik”, ha a keresett személyeket nem lehet őrizetbe venni.

A csecsenföldi állami tévé arról számolt be, hogy a 45 éves Ramzan Kadirov, a Csecsen Köztársaság vezetője – és Putyin közeli szövetségese – nemrég meglátogatta csapatait Ukrajnában.

Nyitókép: Ramzan Kadirov – TASS / Illusztráció

 

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...