Kövesse Facebook oldalunkat!

Nyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, késő estére a legtöbb helyen beborul az ég. A kevésbé felhős déli tájakon éjszaka ködfoltok képződnek. Éjjel még csak egy-egy helyen, hétfő napközben az érkező hidegfronthoz kapcsolódóan már többfelé várható eső, zápor, egy-egy zivatar sem kizárt.

A legtöbb csapadék a Dél-Dunántúlon lesz. Majd csak hétfő estétől kezd el újra felszakadozni a felhőtakaró.

  • A nyugatias szél vasárnap az északi megyékben, hétfőn több helyen lesz erős, de hétfőn a front mentén másutt is előfordulhatnak viharos széllökések.
  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +7 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 6, 14 fok között valószínű.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...