Kövesse Facebook oldalunkat!

Vasárnap estére eloltották a tűzoltók a Mezőlak térségében keletkezett nádastüzet – tájékoztatta a katasztrófavédelem vasárnap este az MTI-t.

Azt írták: egy Nagyacsád és Kemeneshőgyész közötti, nehezen járható, tőzeges, lápos területen keletkezett a tűz. Összesen mintegy nyolcvan hektáron leégett a nádas és a száraz fű.

A lángokat – a Veszprém megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett – a pápai, az ajkai és a csornai hivatásos, valamint a pápai önkéntes tűzoltók fékezték meg – tették hozzá.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...