Kövesse Facebook oldalunkat!

A Nyugat nem veszi komolyan a moszkvai figyelmeztetéseket, hogy ne lépje át az orosz érdekek „vörös vonalát” – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a moszkvai diplomáciai tárca kibővített kollégiumának ülésén elmondott beszédében.

Oroszország folyamatosan hangot ad aggodalmainknak a fekete-tengeri NATO-hadgyakorlattal kapcsolatban.

Szólunk a vörös vonalakról, de természetesen megértjük, hogy partnereink – hogy’ is mondjam, finoman? – nagyon sajátosan, nagyon felületesen viszonyulnak minden figyelmeztetésünkhöz és a vörös vonalakról szóló szavainkhoz.

– fogalmazott az államfő.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Fel a maszkot! Szombattól ismét kötelező lesz a maszk használata zárt térben!

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a szokásos csütörtöki Kormányinfón bejelenttte, hogy - a romló járványügyi adatok miatt - országszerte ismét kötelező lesz a maszk használata zárt térben.

Putyin azt hangsúlyozta, hogy Oroszországnak komoly biztonsági garanciákat kell kérnie a Nyugattól.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...