Kövesse Facebook oldalunkat!

Este, éjszaka ismét terjeszkedik a rétegfelhőzet, és köd is többfelé képződik. Szerdán általában borult, párás idő várható helyenként szitálással, csak az ország kisebb részén – elsősorban délkeleten – lehetnek kevésbé felhős területek, és süthet ki a nap. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és +5 fok között alakul, de a keleti fagyzugokban hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 4 és 7 fok között alakul, a naposabb országrészekben 10 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...