Kövesse Facebook oldalunkat!

Oroszország ellen aknamunka folyik külföldről, a szomszédos országokban oroszellenes propagandaközpontok jöttek létre, amely ellen pedig ki kell építeni a védelem rendszerét – jelentette ki Szergej Sojgu védelmi miniszter egy, a kubinkai Armija-2021 fórumon pénteken megtartott tanácskozáson.

Kísérletek történnek az országunk belügyeibe történő beavatkozásra. Fokozatosan, lépésről lépésre aknamunka folyik ellenünk. Kalinyingrádtól Kamcsatkáig. Nem kevésbé fontos kérdések: legyen-e ideológiánk vagy ne legyen? Miért van szükségünk politikai tiszthelyettesekre a csapatoknál? Miért hoztak létre propagandaközpontokat külföldön?

– mondta beszédében Sojgu.

A tárcavezető szerint Rigában, Tallinnban, Varsóban és Helsinkiben vannak ellenséges oroszellenes propagandaközpontok.

Ki kell építenünk egy védelmi rendszert ez ellen. Nem engedhetjük meg, hogy a történelmünk, a szüleink, apáink és nagyapáink érdemei feledésbe merüljenek. Nem engedhetjük meg, hogy bárki tönkre tegye ezt a környezetet. Meg kell őriznünk és bővítenünk kell.

– hangsúlyozta az orosz védelmi miniszter.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...